MotoGP

Migno fa una aposta arriscada i aconsegueix la ‘pole’ en moto3

L’italià ha posat pneumàtics de sec amb la pista mullada i ha tret 2 segons al segon. Alcoba sortirà dissetè

L’italià Andrea Migno (Honda) ha fet una aposta arriscada i ha aconseguit la posició preferent, la segona del curs, en Moto3. Quan ha començat la Q2 s’ha posat a ploure i els pilots han intentat fer una volta ràpida amb els pneumàtics de sec, però han tornat a entrar ràpidament i han posat pneumàtics per pista mullada. Andrea Migno no els ha canviat i en les últimes voltes amb la pista en millors condicions ha fet un gran temps d’1:47.407. Ha superat per dos segons al seu compatriota Riccardo Rossi (KTM) que ha caigut en la primera volta, i també s’ha arriscat quan ha pogut tornar a pista i ho ha fet amb slicks, per acabar segon.

El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha superat la Q1 (1:43.263) amb la pista seca i després en la Q2 només ha pogut ser dissetè amb l’asfalt en pitjors condicions (1:54.034). Xavier Artigas (Honda) no ha disputat la Q1 perquè en la segona caiguda dels tercers entrenaments lliures s’ha fet una ferida en un dit i s’ha donat un cop al cap. Seguint el protocol l’han portat a l’hospital per fer un escàner de cap i coll. Ha estat declarat apte per córrer, però no l’hi ha donat temps a tornar. Demà sortirà des de l’última posició de la graella.

El mal temps i les baixes temperatures han variat alguns horaris de la jornada de demà. Els warm up començaran 40 minuts més tard i la cursa de MotoE s’ha ajornat fins a dos quarts de quatre de la tarda i així s’han mantingut els horaris de Moto3 (11 h), Moto2 (12.20 h) i MotoGP (14 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)