MotoGP

Segona posició d’Alcoba en Moto3 en el GP de Catalunya

El tortosí d’Honda ha arribat a 15 mil·lèsimes de Sergio Garcia i la seva GasGas

Jeremy Alcoba (Honda) ha finalitzat en la segona posició en una ajustada cursa de Moto3 en el GP de Catalunya. El tortosí, que sortia segon, ha anat tota la cursa en el grup capdavanter i en algunes voltes ha ocupat la primera posició. En les darreres voltes ha sabut jugar les seves cartes i ha acabat segon a només 15 mil·lèsimes del castellonenc Sergio Garcia (GasGas). És el segon podi del tortosí aquesta temporada, després del tercer lloc del GP d’Espanya a Jerez, i el tercer de la seva carrera. El valencià Jaume Masià (KTM) ha entrar tercer a la meta, però ha sortit fora dels limits del circuit en l’última volta i l’han sancionat amb la pèrdua d’una plaça, Ha pujat al podi el turc Deniz Öncü (KTM) que havia arribat quart.

En l’última volta hi ha hagut una caiguda de tres pilots en la que s’ha vist involucrat el pilot de Sant Andreu de la Barca Xavier Artigas (Honda), que havia estat en la zona de punts, els quinze primers , tota la cursa

Els tres pilots que han pujat al podi han tingut un record per Jason Dupasquier, que va morir en el darrer Gran Premi, i han portat una camiseta amb la seva imatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)