MotoGP

Márquez, un ensurt de campionat

Motor. El pilot d’Honda va anar per terra a més de 260 km/h després de fer el millor temps del matí, i malgrat l’espectacularitat de l’accident a la tarda va pujar un altre cop a la moto

Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V), encara no en la seva millor forma després del seu retorn al mundial, va tenir ahir un aparatós accident en els entrenaments lliures del GP de la Gran Bretanya, a Silverstone. Només va ser un ensurt però les imatges van aterrir els responsables d’Honda quan van veure que el pilot perdia l’adherència de la seva MotoGP a més de 260 quilòmetres per hora abans d’entrar en el revolt més ràpid del circuit. La caiguda va provocar la bandera vermella i que es cancel·lessin els entrenaments matinals. Àlex Márquez, abans, va tenir un accident al mateix lloc amb els pneumàtics encara freds.

Abans de caure, Marc havia fet el millor temps (2:00.941) però a la tarda el líder del mundial, Fabio Quartararo, va fer la millor volta en 1:59.317, rebaixant el rècord del pilot d’Honda en cursa del 2019. Per sota dels dos minuts van acabar només els pilots de Ducati Jack Miller (1:59.829) i Jorge Martín (1:59.939).

A la tarda el de Cervera va demostrar que es trobava bé i a punt per al gran premi millorant el temps del matí (2:00.051), el cinquè millor de tots els pilots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)