MotoGP

Pol Espargaró signa la primera ‘pole-position’ com a pilot de Repsol Honda

El granollerí arrencarà primer de Moto GP en el Gran Premi de la Gran Bretanya per davant de Bagnaia, Quartararo, Martín, Marc Márquez i el seu germà Aleix Espargaró

El granollerí Pol Espargaró ha obtingut la seva primera pole-position des que és pilot de Repsol Honda en el el Gran Premi de la Gran Bretanya. Amb un registre de 1:58.889 el vallesà precedirà en la graella de sortida del circuit de Silverstone a Pecco Bagnaia (Ducati, 1:58.911), el francès Fabio Quartararo (Yamaha, 1:58.925), tots tres separats per només 36 mil·lèsimes, i el madrileny Jorge Martín (Ducati, 1:59.074). En la segona fila hi haurà Marc Márquez (Honda, 1:59.086), ja recuperat de l’espectacular caiguda d’ahir, i Aleix Espargaró (Aprilia, 1:59.273), classificats en cinquè i sisè lloc respectivament. Pel que fa a resta de catalans, Àlex Rins (Suzuki) ha ocupat el desè lloc (1:59.639) i Àlex Márquez (Honda), el vintè (2:00.117).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)