MotoGP

Artigas lluita pel podi, però el líder del mundial de Moto3 el fa caure a quatre voltes del final

Foggia suma la seva tercera victòria de l’any en el GP d’Aragó

Xavier Artigas (Honda) no ha estat gens afortunat en el GP d’Aragó i quan lluitava per pujar al podi Pedro Acosta (KTM), el líder del mundial de Moto3, l’ha fet caure a només quatre voltes del final. El pilot de Sant Andreu de la Barça sortida des de la dotzena plaça i ha guanyat posicions ràpidament fins a situar-se entre els quatre primers en la cinquena volta. Xavier Artigas ha ocupat el primer lloc a meitat de cursa i majoritàriament ha estat entre els tres primers. A quatre voltes del final el murcià Pedro Acosta ha caigut i se l’ha emportat per davant.

La victòria ha sigut per l’italià Dennis Foggia (Honda), company d’equip de Xavier Artigas, que ha sumat la tercera victòria aquesta temporada. Ha superat per 41 mil·lèsimes el turc Deniz Öncü (KTM). En la lluita pel mundial Sergio Garcia (Gas Gas), que va segon, podia retallar diferències respecte Pedro Acosta, el primer, però ha caigut en la darrera volta. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha perdut posicions en els primers voltes i sempre ha estat al voltant de la quinzena posició. En l’última corba ha caigut Tant Xavier Artigas com Jeremy Alcoba han hagut de passar per la clínica mòbil del circuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)