MotoGP

Marc Márquez acaba segon després d’una gran lluita amb Bagnaia

Les quatre darreres voltes del GP d’Aragó de MotoGP han estat espectaculars amb molts avançaments

Marc Márquez (Honda) ha finalitzat en la segona posició del GP d’Aragó després d’una impressionant lluita amb Francesco Bagnaia (Ducati) en les últimes voltes. L’italià, que havia fet la pole, ha aconseguit la seva primera victòria en MotoGP. Marc Márquez, que sortia quart, s’ha situat segon en la primera corba i s’ha mantingut al darrera de Francesco Bagnaia fins a les últimes voltes. Els dos s’han escapat clarament i la seva lluita de tu a tu no ha arribat fins al final. S’han passat dues i tres vegades en cada una d’aquestes últimes voltes, fins que el cerverí s’ha sortit de la pista en un intent d’avançament a poques corbes del final.

Aleix Espargaró (Aprilia) ha lluitat per tornar a pujar al podi, com en el darrer gran premi, amb Joan Mir (Suzuki) però al final ha acabat quart. El seu company d’equip, Maverick Viñales, ha disputat el seu primer gran premi amb una Aprilia i ha acabat en la divuitena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)