Dakar

Price s’imposa en la cinquena etapa del Dakar per davant del pilot de MotoGP Petrucci

L’australià, doble guanyador de la prova, ha superat l’italià per quatre minuts

Toby Price (KTM) ha dominat la cinquena etapa del Dakar entre Riad i Riad de 346 km d’especial per les motos i ha sumat la seva quinzena victòria en la prova. L’australià, guanyador de les edicions del 2016 i 2019, ha superat per més de quatre minuts (4:16), el pilot de MotoGP Danilo Petruccci (KTM). L’italià, que debuta en un Dakar, ha fet el seu millor resultat amb aquest segon lloc, superant per només dos segons a Ross Branch (Yamaha), de Botswana. L’australià Daniel Sanders (Gas Gas) ha anat primer pràcticament tota l’etapa, però una punxada a 50 km del final l’hi ha fet perdre temps i ha arribat catorzè a tretze minuts.

L’anglès Sam Sunderland (Gas Gas), el líder de la general, i l’austríac Matthias Walkner, el segon, han fet l’etapa plegats i han entrar dotzè i tretzè amb només mig minut de diferència entre ells i a més de deu minuts del guanyador. Mantenen els seus llocs de privilegi en la general. El castellonenc Joan Barreda (Honda), que havia recuperat temps i posicions en les últimes jornades, ha cedit 21:03. El maresmenc Joan Pedrero (Rieju) ha arribat el 22è provisional a 20:46 del guanyador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)