Dakar

El Dakar atura la cursa de motos i de clàssics per seguretat

S’han hagut de mobilitzar molts mitjans d’assistència mèdica aèria i no es vol comprometre la seguretat dels participants

La direcció de cursa del Dakar ha decidit aturar la prova a primera hora de la tarda, hora local, per no comprometre la seguretat dels competidors. El motiu ha estat la gran mobilització de mitjans d’assistència mèdica aeri dedicats a les curses de motos i del Dakar Clàssic. La cursa de cotxes, que fa un itinerari diferent amb una especial amb més quilòmetres i compta amb un dispositiu aeri d’assistència independent, no s’ha vist afectada.

Quan s’ha decidit aturar la prova, molts dels participants de motos ja havien arribat a meta. Els resultats de les categories de motos i del Dakar Clàssic s’adaptaran a la situació de conformitat amb els reglaments vigents. Els responsables del Dakar estan valorant diferents opcions per triar la solució més justa per a tots els pilots, tant els que han completat l’especial com els que estan aturats a la pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)