Dakar

Sunderland surt a l’atac, guanya l’etapa i recupera el lideratge en motos

Van Beveren perd el primer lloc de la general i baixa el tercer

Sam Sunderland (Gas Gas) ha sortit a l’atac decidit a recuperar el que va perdre en l’etapa d’ahir, s’ha situat primer en el primer punt de control i no ha deixat aquest lloc en els 395 km d’especial fins a Wadi Ad Dawasir. L’anglès ha guanyat la vuitena etapa, la primera en aquesta edició, i s’ha tornat a situar en el primer lloc de la general. Sunderland s’ha imposat amb 2:53 sobre el xilè Pablo Quintanilla (Honda). La tercera posició de l’etapa ha sigut per l’austríac Matthias Walkner (KTM) a 4:11, que manté la segona posició en la general a 3:45 del nou líder.

Adrien Van Beveren (Yamaha) no ha pogut defensar el lideratge que va aconseguir en l’etapa d’ahir, ha anat perdent temps des de l’inici i ha arribat novè a 10:21. El francès ha baixat de la primera a la tercera posició i està a 4:43 de Sunderland. El castellonenc Joan Barreda (Honda) ha arribat desè a 11:43, ha pujat a la cinquena posició de la general però s’ha allunyat del líder i ara està a 14:38 del primer lloc. El canetenc Joan Pedrero (Rieju) ha arribat a 24:51 en la 24a posició provisional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)