Fórmula 1

Vettel: “No penso anar a córrer a Rússia”

El quatre vegades campió del món de la F-1, Sebastian Vettel, ha deixat clar davant els mitjans a Montmeló que no pensa competir en el proper Gran Premi de Rússia si és que aquest finalment s’acaba organitzant. El pilot d’Aston Martin ha aclarit que no ha parlat com a director de l’associació de pilots perquè aquest és un tema que encara no han tingut temps de discutir. “El que està passant és horrible; sé perfectament que tenim un gran premi a Rússia però personalment no hi aniré. És un error córrer en aquest país. Hi ha gent essent assassinada per raons estúpides per culpa d’un governant que s’ha tornat boig”, ha explicat Vettel, que ha deixat clar que no canviarà d’idea.

El gran premi rus s’hauria de córrer a Sotxi el proper 25 de setembre. Altres pilots que han comentat la situació aquest matí a Montmeló durant els tests que estan fent les escuderies han estat Fernando Alonso (Alpine) i Charles Leclerc (Ferrari), que han precisat que volen tenir més informació abans de prendre una decisió definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)