MotoGP

Celestino Vietti (Kalex), dominador de Moto2 de principi a fi a Losail

Aaron Canet i Sam Lowes l’han acompanyat en el podi

L’italià Celestino Vietti (Kalex), que arrencava en la posició preferent de Moto2, ha pres el lideratge des de l’inici i no l’abandonat fins a veure la bandera a quadres del GP de Qatar. A mitja cursa, les dues primeres places ja estaven força definides perquè el valencià Aaron Canet (Kalex) superava el grup perseguidor per més de 4 segons de marge. La pugna ha estat per la tercera posició, que finalment ha estat per a Sam Lowes (Kalex). El britànic s’ha vist beneficiat per l’impacte entre el japonès Ai Ogura (Kalex) i el madrileny Augusto Fernández (Kalex), quan lluitaven pel tercer graó del podi en els últims revolts.

Pel que fa als pilots catalans, tant el gironí Albert Arenas (Kalex) com el tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) han entrat en la zona de punts, en tretzena i catorzena posició, respectivament. En el tram final, s’han vist superats pel murcià Pedro Acosta (Kalex), el campió mundial de Moto3, que hagut de remuntar posicions després d’una mala sortida que l’han relegat a les últimes places. Al final, ha superat a Arenas per 88 mil·lèsimes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)