MotoGP

Enea Bastianini triomfa a Losail amb la Ducati de l’equip de Gresini

Brad Binder (KTM) ha estat segon i Pol Espargaró (Honda), líder durant les divuit primeres voltes, ha completat el podi de MotoGP. Aleix Esparagaró (Aprilia) acaba quart i Marc Márquez, cinquè

L’italià Enea Bastianini (Ducati) s’ha imposat en la prova inaugural de MotoGP en el GP de Qatar i ha segellat la seva primera victòria en la categoria reina del campionat. El pilot de l’equip de Fausto Gresini, que arrencava segon, ha pres el comandament a quatre voltes de final després de superar en plena recta al granollerí Pol Espargaró (Honda), el dominador en les divuit primeres voltes, però que en el tram final ha patit el desgast dels pneumàtics. La segona plaça ha estat per al sud-africà Brad Binder (KTM), que com el vencedor havia optat per pneumàtic mitjà al darrera, mentre que el petit dels Espagaró ha pogut conservar la tercera plaça del podi. No gaire lluny ha arribat el seu germà gran, Aleix Espargargó, que també ha signat un gran resultat per Aprilia. Marc Márquez (Honda), que sortia des de la primera línia, ha anat a roda de Pol Espargaró en el primer tram de la cursa, però de mica en mica ha anat perdent terreny i s’ha hagut de conformar amb la cinquena plaça, just per davant de les Suzuki de Joan Mir i Àlex Rins. Maverick Viñales (Aprilia) ha entrat en la zona de punts, en dotzè lloc, mentre que Àlex Márquez (Honda) ha caigut en la desena volta.

L’últim campió del mundial, el francès Fabio Quartararo, no ha pogut passar del novè lloc i ha confirmat el mal moment de Yamaha. Tampoc ha estat un bon dia per a Jorge Martín ni per a les Ducati oficials. Al madrileny, que arrencava primer, se li ha aixecat la roda en la sortida i a mitja cursa ha vist com Pecco Bagnaia (Ducati) l’arrossegava en la seva caiguda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)