MotoGP

Bastianini guanya, Rins és segon i Marc Márquez remunta i acaba sisè en el GP de les Amèriques

Hi ha canvi de líder de la general i l’italià es torna a situar primer en MotoGP

Enea Bastianini (Ducati) ha aconseguit la seva segona victòria en el mundial de MotoGP al imposar-se en el GP de les Amèriques, i ha recuperat la primera posició de la general. L’italià han mantingut una lluita amb Jack Miller (Ducati) en la primera part de la cursa i a cinc voltes del final s’ha situat primer i ha marxat cap a la victòria. Àlex Rins (Suzuki) ha vingut des del darrera i ha anat superant a les Ducati –sortien els cinc primers–; fins a situar-se en la segona posició en la darrera volta en avançar Jack Miller. El barceloní ha aconseguir el seu quinzè podi en la màxima categoria i s’ha situat segon de la general a cinc punts del líder.

Un dels protagonistes de la cursa ha estat Marc Márquez, que en la sortida ha tingut problemes per donar potencia a l’Honda i ha baixat fins a la 24a i darrera posició. Al completar la primera volta ja estava 18è i poc a poc ha anat superant rivals amb avançaments espectaculars. A quatre voltes del final el cerverí s’ha situar sisè i s’hi ha mantingut fins a la meta completant una gran remuntada. Maverick Viñales (Aprilia) ha ocupat l’onzena posició i el seu company d’equip Aleix Espargaró ha acabat dotzè i ha cedit el lideratge del mundial. Pol Espargaró (Honda) ha sigut tretzè i Àlex Márquez (Honda) ha caigut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)