MotoGP

Suzuki té la intenció de deixar el mundial de MotoGP a final de curs

La marca japonesa Suzuki de MotoGP té la intenció d’abandonar el Mundial a final de temporada i així ho ha comunicat als seus treballadors, tot i tenir contracte amb Dorna Sports fins al 2026, segons va avançar el portal motorsport. Això afectarà, entre d’altres conseqüències, al pilot català Àlex Rins (4t en la general) i al mallorquí Joan Mir (5è) , que es quedaran sense moto a final de curs. Mir va ser el campió del món el 2020. Suzuki havia guanyat el seu anterior títol en la màxima categoria (500 cc) el 2000 mitjançant Kenny Roberts Jr.

Dorna Sports, l’empresa que gestiona els drets del mundial, ha emès avui un dur comunicat en què recorda a Suzuki que no pot prendre aquesta decisió de manera unilateral. La nota també matisa que en el cas que s’arribés un acord, “Dorna Sports decidirà el nombre ideal de pilots i d’equips que competiren en el mundial de MotoGP el 2023”, atesa, segons diu Dorna, l’alta demanda d’equips per entrar a formar part de la categoria reina “tant de fàbriques oficials com d’equips independents.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)