Fórmula 1

Àlex Palou provarà amb l’equip McLaren de Fórmula 1

ACTUALITZACIÓ. El pilot català Àlex Palou, campió de la IndyCar el 2021 i que ara és quart en la general del campionat, provarà a l’equip McLaren de Fórmula 1 el 2023 segons ha informat l’escuderia britànica, com a part del seu programa de proves amb Pato O’Ward i Colton Herta. Palou, de 25 anys, es va convertir en el primer pilot català i estatal a guanyar el campionat NTT IndyCar sèries, va guanyar tres curses i va obtenir vuit podis el 2021 en el seu camí cap al títol en el seu segon any en aquesta categoria. Palou no vol seguir amb l’escuderia Chip Ganassi el curs vinent i busca nous estímuls, tot i que l’equip ha exercit el dret a prorrogar el contracte fins al 2023 i s’ha generat un conflicte d’interessos.

“Estic molt emocionat d’unir-me a la llista de pilots d’un equip tan icònic com McLaren. Espero poder mostrar què puc fer al volant d’un Fórmula 1 i veure quines portes es poden obrir”, diu el de Sant Antoni de Vilamajor. “Sempre hem dit que volem el millor talent a McLaren i és emocionant poder incloure Àlex en aquesta llista. És un pilot increïblement talentós que ha guanyat en totes les sèries on ha corregut, i estic feliç de donar-li la benvinguda a la família McLaren”, comentar Zak Brown, CEO de McLaren.

Indignat amb Chip Ganassi

El pilot català s’ha mostrat molest amb el seu equip Chip Ganassi Racing per haver anunciat ahir de manera unilateral la seva renovació en un comunicat en què l’escuderia explica que ha exercit el dret a prorrogar el contracte. Palou fins al 2023. “Recentment he sabut pels mitjans de comunicació aquesta tarda, sense la meva aprovació, que Chip Ganassi Racing ha difós un comunicat de premsa anunciant que conduiria per a CGR el 2023. Encara més sorprenent és que aquest comunicat de CGR incloïa una cita que no venia de mi”, afirma a Twitter. “No vaig aprovar aquest comunicat de premsa i no sóc l’autor d’aquesta cita ni la vaig aprovar. Com recentment he informat a CGR, per raons personals, no tinc la intenció de continuar amb l’equip després del 2022. Al marge dels desafortunats esdeveniments d’aquesta tarda tinc un gran respecte per l’equip CGR i tinc ganes d’acabar aquesta temporada junts i amb força”, ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)