Fórmula 1

Àlex Palou signa la pau amb Ganassi

Àlex Palou seguirà corrent amb Ganassi l’any que ve i, al mateix temps, formarà part del programa de pilots de McLaren, amb qui té previst fer testos a Montmeló amb el cotxe del 2021. El Chip Ganassi Racing (CGR) va dur el campió de les IndyCar el 2021 als tribunals al juliol, quan s’havia anunciat que provaria a l’equip McLaren de Fórmula 1 el 2023, com a part del seu programa de proves amb Pato O’Ward i Colton Herta.

Palou ja pilotarà un Fórmula 1 aquesta setmana a Montmeló. Serà un cotxe del 2021 i també hi haurà O’Ward, que ja ha agafat el volant de McLaren abans. Els tests d’Abu Dabi a final de temporada seran la següent ocasió en què el vallesà pugi a un monoplaça de l’escuderia britànica, que ja ha anunciat que l’australià Oscar Piastri substituirà Daniel Ricciardo el 2023, per fer parella amb Lando Norris.

Palou va tancar el calendari als EUA amb un triomf a Laguna Seca i el quart lloc en la general del campionat empatat amb el neozelandès Scott McLaughlin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)