Fórmula 1

Sainz fa la seva tercera ‘pole’ i sortirà per davant de Verstappen en el GP dels Estats Units

Leclerc fa el segon temps, però té una penalització de deu llocs i sortirà dotzè

Carlos Sainz ha aconseguit la seva tercera posició preferent de l’any, i de la seva carrera, i sortirà des del primer lloc en el GP dels Estats Units. Els dos Ferrari han estat els més ràpids en la qualificació i el madrileny (1:34.356) ha superat per 65 mil·lèsimes el seu company d’equip Charles Leclerc. El monegasc, però sortirà des de la dotzena posició de la graella ja que té una penalització de deu llocs per haver canviat parts del motor. D’aquesta manera Max Verstappen (Red Bul), que ha acabat tercer a 92 mil·lèsimes del millor temps, es situarà en la primera línia al costat de Carlos Sainz.

La segona línia en la sortida l’ocuparan els dos Mercedes amb Lewis Hamilton per davant de George Russell. Sergio Pérez (Red Bull) havia finalitzat en la quarta posició de la Q3, però també te una penalització de 5 lloc per canvis en el motor i sortirà des de la novena, mentre que Fernando Alonso (Alpine) que ha fet el novè temps també penalitza cinc llocs i ocuparà la catorzena plaça en la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)