Fórmula 1

Zhou sorprèn i marca el millor temps del segon dia

El pilot xinès ha superat en 40 mil·lèsimes el temps de Max Verstappen, mentre que Alonso ha acabat en tercera posició

El segon dia de test de pretemporada de la Fórmula 1 al Circuit de Sakhir ha acabat amb sorpresa. I és que el pilot d’Alfa Romeo, Guanyu Zhou, ha registrat el millor temps del dia durant la jornada de tarda. El temps ha estat d’1:31:610, 40 mil·lèsimes millor que l’actual bicampió, Max Verstappen, que ha acabat amb un 1:31:650.

L’asiàtic, a més, ha estat dels pilots que més voltes ha fet, amb 132 voltes. A més, ha provocat una bandera vermella als últims minuts de la sessió, ja que s’ha detingut al final del pitlane. En tercera posició, ha finalitzat Fernando Alonso, amb un 1:32:205, rodant 130 voltes. Així i tot, no han estat els que més han rodat. Aquest ha estat el Williams de Logan Sargeant, amb 154.

Per altra banda, els més damnificats han estat l’equip Alpine i Mercedes. Els francesos són els que menys han rodat, mentre que els alemanys han patit un problema al motor, el qual ha generat una bandera vermella a la jornada vespertina, mentre George Russell estava al volant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)