Fórmula 1

El Circuit posa a la venda les últimes entrades per al Gran Premi del 4 de juny

Aquest paquet inclou les entrades amb visibilitat reduïda, les de les noves tribunes i les de ‘Pelouse’ i ‘Pelouse’ jove

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha anunciat que posarà a la venda un nou paquet d’entrades per al GP d’Espanya de Fórmula 1 que se celebrarà entre el 2 i4 de juny, gràcies a l’instal·lació de noves graderies que augmentaran la capacitat que té el traçat. Aquestes entrades estaran ubicades en una desena de localitzacions del Circuit i inclouen també les entrades amb visibilitat reduïda. A més, seran les últimes que el Circuit posi a la venda abans de la celebració de la cursa.

Les noves tribunes estaran situades en dos llocs: per una banda, la Tribuna T1, la qual se situa enfront el revolt 1, està coberta i amb una vista frontal a la recta principal, les quals tenen un preu de 484 euros entre els 3 dies. Mentrestant, l’altre nova zona serà la Tribuna S, situada a la zona de la pujada cap a la Moreneta, és a dir, els revolts 7 i 8, les quals tindran un preu de 264 euros entre els 3 dies.

En segon terme, es troben les entrades amb visibilitat reduïda, les quals compten amb un descompte d’un 20%. Aquestes entrades es troben a la Tribuna Principal (387,20€), Tribuna J (situada a la recta principal, 211,20€), la Tribuna K (situada a la recta principal, 211,20€), la Tribuna E (situada a la recta principal, 272€), la Tribuna F (situada al revolt 1, 387,20€) i la Tribuna C (situada a la modificació del traçat, just davant el revolt 13, 272€).

Per últim, es troben les entrades de Pelouse i Pelouse jove. Aquestes entrades no tenen cap seient assignat i se situaran entre els revolts 6 i 7. Els preus varien segons la categoria. En el cas de Pelouse, l’entrada tindrà un preu de 154€ i, en el cas de Pelouse Jove (persones entre 16 i 30 anys) tindrà un preu de 49,5€.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)