MotoGP

Bagnaia és el més ràpid, amb Rins tercer, en la primera jornada del GP d’Itàlia

Han caigut Aleix Espargaró, que s’ha fet mal al turmell, i Marc Márquez

El campió mundial i líder de MotoGP, Francesco Bagnaia (Ducati), ha sigut el més ràpid en la primera jornada d’entrenaments del GP d’Itàlia. Després d’unes setmanes d’aturada s’ha tornat a la competició al circuit de Mugello i l’italià ha fet un temps d’1:45.436. A només 81 centèsimes s’ha situat en la tercera posició el barceloní Àlex Rins (Honda) amb un registre d’1:45.517.

Marc Márquez (Honda), que ha caigut en la sessió de la tarda, ha acabat vuitè a dues dècimes del millor temps, mentre que Aleix Espargaró (KTM) ha estat el novè a tres dècimes. El granollerí ha caigut en la sessió del matí, s’ha fet mal al turmell i ha passat per la clínica del circuit. A la tarda ha tornat a pista i sempre ha estat en els últims temps, fins que en el darrer minut, i aguantant el dolor, ha fet una gran volta. Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat amb l’onzè temps i Àlex Márquez (Ducati) amb el tretzè.

El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha ocupat la dotzena posició en els entrenaments de Moto2 amb el registre que ha fet en la sessió del matí (1:51.896) i s’ha quedat a gairebé un segon del millor temps que ha marcat el murcià Pedro Acosta (Kalex) amb 1:50.928, que tampoc a millorat a la tarda. El gironí Albert Arenas (Kalex) no ha fet una bona jornada d’entrenaments i ha acabat en la divuitena posició a més d’un segon del millor registre (1:52.142).

Xavier Artigas (CFMoto) no ha tingut un bon dia en Moto3 i ha acabat amb el vintè temps (1:58.000). El pilot de Sant Andreu de la Barca s’ha quedat a més d’un segon i mig del millor registre del turc Deniz Öncü (KTM) que ha fet 1:56.485.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)