Més motor

Palou pot guanyar el títol de l’IndyCar en la propera cursa el 27 d’agost

El català va ser setè en el GP Gallagher i té 101 punts d’avantatge sobre el segon

Àlex Palou pot guanyar el seu segon títol de l’IndyCar en la propera cursa del campionat que es disputarà el 27 d’agost a l’oval de Madison (Illinois) en el Bommarito AG. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha finalitzat en la setena posició en el GP Gallagher al circuit interior mixt de la mítica pista oval d’Indianapolis, i això l’ha situat encara més líder. El pilot català suma 539 punts en la general i el segon classificat és el seu company a l’equip Chip Ganassi Scott Dixon amb 438, a 101 punts. El neozelandès ha guanyat aquesta darrera prova i ha pujat a la tercera plaça. El tercer classificat de la general és el nord-americà Josef Newgarden amb 434 punts, 105 menys que Àlex Palou.

Queden tres curses pel final de l’IndyCar i en la propera Àlex Palou pot ser el campió. Per guanyar el seu segon títol,l el primer va serr l’any 2021, el pilot català ha de sortit de l’oval de Madison amb 108 punts d’avantatge o més sobre el segon, set més dels que té ara. Quedarien dues curses amb 108 punts en joc, 54 punts en cada una d’elles.

Resposta de Chip Ganassi a McLaren

L’equip Chip Ganassi ha respost l’anunci de McLaren que Àlex Palou no estaria a l’equip McLaren la propera temporada i es tallava el seu camí cap a la fórmula 1, i es posava com a víctima. El mateix Chip Ganassi ha posat de manifest la interferència de l’equip McLaren i ha posat sobre la taula un altre element, que per estar a McLaren F1 el català hagués d’estar a Arrow McLaren IndyCar: “És la interferència d’aquest contracte de McLaren el que va iniciar aquest procés i, irònicament, ara s’estan fent la víctima. En poques paraules, la posició de McLaren IndyCar pel que fa al nostre pilot és inexacta i errònia; segueix sota contracte amb CGR”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)