Fórmula 1

Verstappen és immensament superior als seus rivals i fa la desena ‘pole’ de l’any

El neerlandès ha superat per més de mig segon al segon en la qualificació del GP del Japó

Max Verstappen i el seu Red Bull han estat immensament superiors als seus rivals i ha aconseguit la posició preferent, la desena de la temporada, en el GP del Japó. El neerlandès,després del mal resultat a Singapur, ha volgut demostrar que és el millor i ho ha volgut deixar clar a dins de la pista. El campió mundial i líder de la general ha fet un gran temps d’1:48.877 i ha superat per més de mig segon (0.581) al segon classificat l’australià Oscar Piastri (McLaren).

Carlos Sainz i el seu Ferrari, que van aconseguir la victòria en el darrer gran premi, sortirà des de la sisena posició de la graella i s’ha quedat a gairebé un segon (0.973) del neerlandès. Fernando Alonso (Aston Martin) ha tingut problemes per passar a la Q3, i ho ha fet per només 43 mil·lèsimes, i en la tanda definitiva per fer la pole mai ha estat en la lluita, s’ha quedat a més d’un segon i mig, i ocuparà la desena posició en la graella de sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)