MotoGP

Aldeguer guanya la tercera cursa seguida de Moto2 en el GP de Qatar

González acaba segon al superar Canet per només 9 mil·lèsimes

Fermín Aldeguer (Boscoscuro) continua demostrant que està en un gran moment de forma en aquest final de temporada i ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva i la quarta de la temporada en Moto2. El murcià no ha fet una bona sortida, però ha remuntant amb paciència i a deu voltes del final s’ha situat en la primera posició al passar a Aron Canet (Kalex).

Fermín Aldeguer s’ha escapat en solitari i la lluita s’ha centrat en la segona posició entre Manuel González (Kalex) i Aron Canet. S’han superat en parell de cops en l’última volta i en la recta final González ha passat Canet i s’ha imposat per només 9 mil·lèsimes. El campió mundial Pedro Acosta (Kalex) s’ho ha agafat amb calma i ha acabat vuitè. Els catalans han estat durant tota la cursa en la part de darrera i al final Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat quinzè i Albert Arenas (Kalex), vint-i-unè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)