MotoGP

Primera victòria de Di Giannatonio i Bagnaia surt més líder de Qatar

Viñales ocupa un bona quarta plaça, mentre que Martín té problemes de pneumàtics i acaba desè

Fabio Di Giannantonio (Ducati) ha aconseguit la seva primera victòria en MotoGP al imposar-se en el GP de Qatar, i ho ha fet quan no te segur continuar en la màxima categoria la propera temporada. L’italià ha fet una gran cursa, s’ha mantingut en la segona posició i a quatre voltes del final ha superat Francesco Bagnaia (Ducati). El líder del mundial ha fet una gran sortida, s’ha situat primer i quan el seu compatriota l’ha superat, ha intentat lluitar, però se n’ha anat llarg en un revolt, i ha mantingut la segona plaça fins al final.

En la lluita pel mundial Francesco Bagnaia ha sortit més líder de Qatar, ja que el seu rival, Jorge Martín (Ducati), ha tingut problemes de pneumàtics i ha acabat desè. El madrileny ha fet una mala sortida, la moto l’hi ha relliscat i ha perdut posicions. S’ha intentat recuperar i ha pujat al sisè lloc, però no ha aguantat i ha acabat desè. Ara l’italià té 21 punts d’avantatge sobre el madrileny i el títol es decidirà a Xest en l’últim gran premi de la temporada.

Maverick Viñales (Aprilia) ha protagonitzat una bona remuntada i ha finalitzat en una gran quarta plaça, mentre que Àlex Márquez (Ducati) ha estat en les places de podi a l’inici i després ha baixat fins la sisena posició. El seu germà Marc Márquez (Honda) ha fet el mateix, però ha cedit més i ha acabat onzè. Pol Espargaró (KTM) ha ocupat el divuitè lloc, mentre que Aleix Espargaró (Aprilia) s’ha retirat en la sisena volta. La caiguda de la curs a l’esprint de dissabte l’hi ha provocat una fissura al peroné esquerra, s’ha intentat provar, però no ha aguantat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)