MotoGP

Martín guanya l’esprint i se situa a 14 punts de Bagnaia, cinquè, en el mundial

Marc Márquez fa una bona remuntada i acaba tercer, amb Viñales quart en el GP de la Comunitat Valenciana

Jorge Martín (Ducati) ha guanyat la cursa a l’esprint del GP de la Comunitat Valenciana i ara està a només 14 punts del líder, Francesco Bagnaia (Ducati), que ha acabat cinquè. En la cursa de gran premi de demà en el circuit de Xest el madrileny tindrà l’oportunitat de ser campió i un combinació seria guanyar i que l’italià només fos sisè. Aquesta ha sigut la novena victòria de Jorge Martín en una cursa a l’esprint aquesta temporada.

Marc Márquez ha fet una gran cursa en el seu comiat d’Honda, ha protagonitzat una bona remuntada des de la novena plaça que l’ha portat fins la tercera posició. Just al seu darrer, en la quarta plaça ha acabat Maverick Viñales (Aprilia), que sortia des de la pole, ha liderat unes voltes, però no ha aguantat el ritme. Francesco Bagnaia s’ha situat primer en la sortida, però en aquesta primera vota ja ha perdut llocs i ha anat a parar a la cinquena en la que s’ha mantingut fins al final. Àlex Márquez (Ducati) ha acabat vuitè, Aleix Espargaró (Aprilia), tretzè, Pol Espargaró (KTM), setzè i Àlex Rins (HOnda) dinovè.

En Moto2 Aron Canet (Kalex) ha fet la seva tercera pole de la temporada al marcar un temps d’1:33.314, i ha superat per u174 mil·lèsimes Fermín Aldeguer (Boscoscuro). Abert Arenas (Kalex) ha fet una bona qualificació, s’ha quedat a mig segon del millor temps i sortirà des de la novena plaça. Jeremy Alcoba (Kalex) no ha pogut superar la q1 i estarà en la 23a plaça de la graella de sortida. Colin Veijer (Husqvarna) ha fet la seva segona posició preferent de a temporada en Moto3 al marcar un temps d’1:38.311 i superar per només 48 mil·lèsimes al seu company d’equip Aymy Sasaki. Xavier Artigas no ha pogut superar la Q1 i sortirà el 22è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)