Dakar

Loeb guanya, puja al segon lloc de la general i retalla temps amb Sainz

El francès s’ha situat segon a 19 minuts

Sébastien Loeb (Prodrive) ha completat una gran etapa en la que ha aconseguit la victòria, la tercera d’aquesta edició del Dakar, ha pujat al segon lloc de la general i ha retallat més de deu minuts als líders, Carlos Sainz i Lucas Cruz (Audi). El francès s’ha situat en la primera posició a partir de la meitat de la setena etapa de 483 km, la més llarga d’aquesta edició, entre Riad i Al-Duwadimi, i poc a poc ha anat incrementat la seva avantatge. Sébastien Loeb s’ha imposat amb 4h56:39 i ha superat a al madrileny i al català per 10:31. Carlos Sainz i Lucas Cruz han patit una punxada en els darrers quilòmetres que els hi ha fet perdre força temps i han arribat quarts.

El brasiler Lucas Moraes i el l’igualadí Armand Monleon (Toyota) han ocupat la segona plaça a 7:06. Mattias Ekström (Audi), el segon de la general, ha tingut problemes mecànics molt aviat i en el km 51 s’ha aturat per intentar reparar les suspensions. El seu company d’equip Stéphane Peterhansel s’ha aturar per ajudar però ha perdut moltes hores i totes les possibilitats de fer un bon resultat. Nani Roma i Àlex Haro (Ford) han abandonat als 24 km d’inicia l’etapa per un problema mecànic irreparable. Els catalans ocupaven la 12a plaça en la general.

Carlos Sainz i Lucas Cruz continuen primers en la general, però ara tenen 19:00 sobre Sébastien Loeb, quan abans el tenien a gairebé mitja hora. Lucas Moraes i Armand Monleon també han aprofitat la davallada de Mattias Ekström i ara són tercers de la general, però a més d’una hora (1h00:35).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)