Més motor

Àlex Palou és el més ràpid el primer dia dels darrers test de pretemporada de l’IndyCar

El pilot català ha completat una bona jornada d’entrenaments

Àlex Palou ha estat el més ràpid el primer dels dos dies de test que els pilots de l’IndyCar estan fent en el circuit curt de Sebring, a Florida. Es tracta de les darreres proves que faran abans d’iniciar la temporada el pròxim 10 de març amb el GP de San Petersburg, també a Florida. El doble campió de l’IndyCar i defensor del títol ha fet un temps de 52.0883 en la jornada de la tarda en un circuit ple de sots i desafiador.

Àlex Palou del Chip Ganassi Racing Honda ha donat un total de 70 voltes i ha quedar per davant de Christian Lundgaard (52.1065) i de Josef Newgarden (52.1298). Aquest primer dia només han rodat quinze pilots i la resta ho faran en la segona jornada d’avui. Tots els pilots han estat en menys d’un segon.

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha comentat després de la jornada: “No podem fem tantes proves com voldríem. Sempre voldríem tenir molts dies de proves, però sincerament, és molt important quan estem només a una setmana i mitja de St. Pete”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)