MotoGP

Jorge Martín i Aleix Espargaró, els més ràpids en els entrenaments lliures a Qatar

Marc Márquez acredita el millor temps en la segona sessió lliure, que es disputa amb el traçat moll i no comptabilitza de cara a la Q2

El madrileny Jorge Martín (Ducati) i el granollerí Aleix Espargaró (Aprilia) han acreditat els millor registres (1:52.624 i 1:52.671) en la primera sessió lliure del Gran Premi de Qatar, la primera cita del mundial de MotoGP. L’aparició de la pluja al final dels entrenaments de Moto3 ha deixat el traçat moll i ha trastocat el programa de la categoria reina. L’organització ha decidit que la segona sessió lliure no tingués efectes amb vista al tall a la Q2 –serà dissabte a les 11.40 h– i per tant s’ha convertit en un test perquè els pilots provessin les motos en condicions de mullat. A tall anecdòtic, el més ràpid amb aquestes condicions ha estat el cerverí Marc Márquez (Ducati, 2:06.54), que ja havia evidenciat la seva adaptació a la nova moto amb el quart lloc en la sessió matinal (1:52.801). Un altre dels protagonistes de la primera jornada a Losail ha estat el rookie Pedro Acosta (GasGas), tercer tant al matí (1:52.695) com a la tarda (2:06.938).

El doble campió mundial, l’italià Francesco Bagnaia (Ducati), ha ocupat el desè lloc (1:53.221) en la primera sessió lliure. Pel que fa als altres catalans de la graella, Àlex Márquez (Ducati) ha estat onzè (1:53.250), el rosinc Maverick Viñales (Aprilia) tretzè (1:53.351) i el barceloní Àlex Rins (Yamaha) quinzè (1:53.407). En el tram final de la segona sessió ha tornat a ploure i més de la meitat dels pilots s’han quedat a box per no prendre riscos innecessaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)