Ral·lis

Loeb ja té mitja feina feta

Motor. El francès de Citroën arriba a la meitat del mundial de ral·lis amb un avantatge còmode. Un nou triomf del francès a Nova Zelanda posaria les coses molt difícils als seus rivals

El ral·li de Nova Zelanda marcarà l'equador del mundial i pot deixar força decidit el desenllaç en la segona part de la temporada. Quedaran encara sis proves per disputar-se, però l'avantatge de Sébastien Loeb (Citroën DS3) com a líder de la general no serà fàcil de neutralitzar per als seus rivals. I més si el pilot francès aconsegueix la que seria la seva cinquena victòria del curs en set proves. Loeb té 30 punts d'avantatge respecte del seu company d'equip, Mikko Hirvonen, que és segon i que sap que no és rival per al francès, en part perquè té ben assumit que el seu contracte el converteix en una mena de gregari dins de Citroën.

Però és que l'avantatge respecte del tercer, Mads Ostberg (Ford Fiesta), ja és de 39 punts. La diferència amb el quart, Petter Solberg (Ford Fiesta), augmenta fins als 46 punts. A Ford ho tenen cru. Només un pilot d'aquesta marca, Jari-Matti Latvala, ha aconseguit un triomf enmig dels èxits de Loeb i Citroën. La prova tindrà 409,47 km cronometrats en 22 trams veloços. Com sempre, el ral·li de Nova Zelanda serà un dels més espectaculars del mundial pels seus paisatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)