Ral·lis

Sébastien Ogier té l'enemic a casa

Motor. Latvala (VW) surt com a favorit en el Ral·li de Sardenya, setena prova del WRC

Amb tres victòries de sis, Ogier encapçala amb autoritat el mundial de ral·lis d'enguany, però a partir d'ara haurà de vigilar de ben a prop el seu company a l'equip Volkswagen, Jari-Matti Latvala, que després de guanyar a Grècia ja és segon en el campionat, tot superant –per fi– l'absent Sébastien Loeb.

La victòria a l'Acròpoli va ser un punt d'inflexió per al finlandès, que ahir va confirmar el seu bon moment de forma amb el millor temps en el tram de qualificació del Ral·li de Sardenya, tot sobre terra, i que marca el pas de l'equador del WRC. Ievgueni Novikov (Ford) va ser segon, mentre que Ogier només va ser tercer.

Latvala, doncs, sortirà tretzè –l'últim entre els pilots prioritaris– en la primera etapa del ral·li més compacte del campionat, amb setze trams encabits en tot just 34 hores de competició en dues jornades, avui i demà. És la posició més avantatjosa, perquè es trobarà les pistes més netes de graveta.

“Començar així de bé és una bona sensació”, va dir Latvala, que ja va guanyar aquí el 2009 (amb Ford). “Però divendres serà un dia dur”, va afegir.

Un altre pilot força motivat és Dani Sordo (Citroën), segon a Grècia. “Sardenya és del tipus de ral·li que m'agrada”, va assegurar el pilot del RACC, tot i que en la qualificació no va passar del setè lloc.

En la categoria WRC-2 tornarà a participar Robert Kubica (Citroën), que intentarà repetir el triomf de classe que va assolir en la prova grega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)