Fórmula 1

Red Bull tindrà motors

Fórmula 1. Consumat el divorci amb Renault i després del no de Mercedes, Daniel Ricciardo confia que l'equip de la marca de begudes arribarà a un acord amb Ferrari a partir del 2016

“Estan segurs que d'una manera o d'una altra ho resoldrem.” Daniel Ricciardo va declarar ahir a Suzuka –on la matinada passada s'hauran disputat els primers lliures del GP del Japó– que els directius de Red Bull l'han tranquil·litzat al voltant del futur de l'equip. El pilot australià va haver de posar fre al que Helmut Marko havia dit dimecres, en una entrevista amb el web oficial de la fórmula 1. La mà dreta de l'amo de Red Bull, Dietrich Mateschitz, va insistir que, sense un motor competitiu, deixar la F-1 “és una opció”. Consumat el divorci “consensual” amb Renault, la prioritat de Red Bull era Mercedes, però la marca alemanya es va negar a rearmar un rival directe. A Monza, fa tres setmanes, Red Bull va mantenir converses “encoratjadores” amb Ferrari. Els dubtes de Marko cal interpretar-los com una mesura de pressió per assegurar-se els V6 italians pota negra. “És clar que ens convé mirar d'aconseguir el millor”, va asseverar Ricciardo. “No estic preocupat, més aviat tinc curiositat per veure què passa”, va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)