Més motor

Mana Laia Sanz

Enduro. La nova victòria, al País Basc, combinada amb un altre tercer lloc de Jane Daniels, l'apropa molt al cinquè títol mundial

Les dues últimes proves del mundial d'enduro femení, a Cahors (10 i 11 de setembre) decidiran el títol entre Laia Sanz (KTM, 107 punts), Jane Daniels (Husqvarna, 105) i Maria Franke (KTM, 100), però la catalana ja ha fet el que semblava més difícil després del seu problemàtic inici de campionat. Ahir va tornar a arrasar (1:20 sobre Maria Franke) guanyant totes les especials i Daniels va perdre el segon lloc en l'última cronometrada: negoci rodó que la situa líder.

Josep Garcia (Husqvarna) va repetir el podi de dissabte en júnior i els dos tercers llocs el deixen cinquè del campionat, a 11 punts del tercer. També va fer podi (el primer de l'any) Enric Francisco (KTM) en juvenil, resultat que li permet saltar al sisè lloc del mundial. En E3, Jaume Betriu (KTM) va ser cinquè i ocupa el mateix lloc en la general. En E2, Oriol Mena (Honda) va ser vuitè (setè del campionat) i, en E1, el veterà Ivan Cervantes (KTM) es manté quart gràcies al cinquè lloc d'ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)