Més motor

ESPORTS

Una més per a Morales

Motor. FIM CEV. Victòria i segon lloc a Albacete que situen el pilot de Castellar del Vallès líder de la categoria de Superbikes

Carmelo Morales (Yamaha) va guanyar la sisena cursa del FIM CEV en la categoria de Superbikes i va fer segon en la cinquena, rere el xilè Max Scheib (BMW), fins aquell moment líder i que va perdre el primer lloc en acabar novè en la segona cursa. Morales, que va acabar molt fatigat però va rendir millor en la segona cursa que en la primera –va anar líder fins que a dues voltes del final Scheib el va superar–, suma ara 120 punts, per 113 del seu rival.

En Moto 3 el millor català va ser Albert Arenas (Mahindra). Sempre en un segon grup, va ser setè de la cursa i és sisè del campionat. Gerard Riu (KTM) va estar molt a prop, però finalment va acabar 13è, i Jeremy Alcoba (Honda) va perdre el vuitè lloc que ocupava a dues voltes del final. Lorenzo Dalla Porta (Husqvarna) va ser el guanyador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)