Més motor

Molt més que un dia de cursa

Motor. Un munt d'activitats complementàries envoltaran la 22a edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, que comença dissabte al migdia al Circuit de Barcelona-Catalunya

El nou enfrontament entre Suzuki Català i Yamalube Folch Endurance –els dos equips capdavanters de la resistència a casa nostra– centrarà l'interès esportiu de la 22a edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, que començarà dissabte al migdia i es va presentar ahir al Museu Olímpic i de l'Esport de Montjuïc. Un total de 66 equips –28 de catalans, un 75% més que l'any passat– formaran la graella més nombrosa dels últims nou anys, fet que confirma la tendència de recuperació de l'especialitat. A l'entorn de la cursa, el Circuit ha preparat una gran festa, amb accés lliure al pàdoc, passeig per la línia de boxs dissabte al matí, exposició de motos clàssiques en un pis box, càmping al bosc de la tribuna G, la popular zona Tapes GP (amb festa Flaix FM dissabte a la nit) i el retorn de la Motorada, diumenge, després del podi. La cursa es disputarà en el clàssic traçat de Moto GP, més adient per a una prova amb més de 800 aturades a boxs. “Amb la xicana, l'entrada a boxs es fa més crítica”, va raonar Vicenç Aguilera, el president del Circuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)