Opinió

El retorn de ‘Super Mario'

Gràcies a Balotelli,
el Niça lidera la classificació de la Ligue 1 al davant del PSG

Niça, ciutat situada a la Costa Blava francesa, és mundialment coneguda per la seva bellesa. Edificis de color blanc immaculat que s'encaixen perfectament en el paisatge muntanyós d'un indret idíl·lic. La ciutat respira a mig camí entre la platges d'aigua clara i la serralada que protegeix la ciutat. És curiós com, en un entorn tan irregular s'hi pot respirar calma i quietud. De fet, els seus famosos balnearis fan de Niça un destí ideal per a turistes d'alt poder adquisitiu i de vida atabalada que busquen la calma i retrobar-se amb ells mateixos.

La temporada passada va arribar a l'OG Niça (equip local de futbol) Hatem Ben Arfa. L'eterna promesa del futbol francès. Un talent innat, sacsejat per les lesions i per la seva pròpia irregularitat. Un geni sense autoexigència. L'atacant francès va excel·lir quan gairebé ningú apostava per ell. Els seus disset gols en la lliga, la seva capacitat per assistir els companys i el seu eslàlom elegant van ser decisius perquè el Niça, equip sense gaires aspiracions, accedís a posicions europees. La bona temporada de Ben Arfa va fer que el PSG d'Emery l'incorporés a les seves files. Sense Ben Arfa, el tècnic, Lucien Favre, necessitava un nou líder. Va fer el sord davant els dubtes dels escèptics i va incorporar Mario Balotelli en un acte de fe. Un altre futbolista amb més problemes extraesportius que rendiment al terreny de joc que aterrava a la capital de la Costa Blava cercant la calma, com si es tractés d'un turista d'alt standing que només vol un lloc on trobar l'estabilitat.

Doncs bé, Mario Balotelli, Super Mario, està en un moment de forma espectacular. Actualment, el Niça lidera la classificació de la Ligue1 francesa al davant del totpoderós PSG o dels clàssics Olympique de Marsella i Olympique de Lió. Balotelli s'ha retrobat a ell mateix. Ara somriu, a ritme de velocitat, potència física i rematades poderoses amb les dues cames.

Niça, en aquesta ubicació irregular entre el mar i la muntanya, és el paradís per als talents desorientats. Un lloc ideal per recuperar la motivació d'estrelles del futbol en decadència. L'escenari perfecte per assistir, entusiasmats, al retorn de Super Mario.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)