Editorial

L'EDITORIAL

La bona ratxa continua a Eibar

I això que Luis Enrique va perdre per lesió un dels seus homes clau, Sergio Busquets, en els primers minuts del partit

El Barça va mantenir ahir al camp de l'Eibar la dinàmica positiva dels últims partits i es va emportar una victòria més senzilla del que es podia pensar. El 0-4 final demostra clarament la superioritat de l'equip de Luis Enrique contra un Eibar que ho va intentar amb les seves armes habituals, la lluita, la pressió i les pilotes llargues, però que no va poder fer res contra un Barça que, tret dels minuts inicials, va estar molt ben posicionat al camp. I això que Luis Enrique va perdre un dels seus homes clau, Sergio Busquets, en els primers minuts del partit per culpa d'una dura entrada d'un rival.

Sense Iniesta, ja de sortida, i sense Busquets, el mig del camp del Barça va saber què fer sempre, amb un Messi que va tornar a estar a tot arreu. A més, el substitut de Busquets, Denis Suárez, va fer el gol que va obrir la llauna. A partir del 0-1, tot va ser molt més senzill, i el Barça ja hauria pogut anar al descans amb un resultat més ampli. Una diferència que sí que es va concretar en la segona part, en què els tres membres del trident van tornar a marcar. Especialment brillant va ser el gol de Messi, tant per la jugada com pel subtil toc amb què el davanter argentí va fer arribar la pilota al fons de la xarxa.

El Barça, doncs, tanca la primera volta en el tercer lloc de la classificació, rere el Real Madrid i el Sevilla, i haurà de remuntar en la segona volta si vol guanyar la tercera lliga seguida.