Editorial

L'EDITORIAL

Primer objectiu complert, però cal millorar

El Barça és en la final, però ahir va patir com feia molt temps que no ho feia. No va saber mai com superar l'equip de Simeone

El primer objectiu de la temporada del Barça ja està complert. L'equip de Luis Enrique disputarà la final de la copa el 27 de maig contra un rival que sortirà del matx que jugaran avui l'Alavés i el Celta. Serà la quarta final consecutiva del Barça i la sisena en les set últimes temporades, la qual cosa confirma la fiabilitat del Barça i les ganes de guanyar dels blaugrana, també la competició de menys valor de les tres que es disputen.

El Barça és en la final, però ahir va patir com feia molt temps que no ho feia. L'Atlético necessitava un mínim de dos gols per arribar a la final i va sortir a fer-los. I el Barça no va saber mai com superar l'equip de Simeone i va haver de ser Messi, en una gran jugada, qui fabriqués el gol que va marcar Suárez.

Però ahir era un dia per no estar tranquil fins que l'àrbitre xiulés el final. Tres expulsats, dos al Barça –Sergi Roberto i Luis Suárez– i un a l'Atlético –Carrasco–, un gol mal anul·lat als colchoneros i un penal errat per l'Atlético donen fe que el resultat final del partit d'anit i de l'eliminatòria podria haver estat diferent.

El Barça ha sobreviscut a la marató d'eliminatòries de copa que va començar la nit de Reis. Una marató que ha tingut un final feliç amb la classificació per a la final. Ara toca dedicar energies a la lliga i a la Champions. I caldrà millorar molt el joc per afrontar amb garanties el que queda de temporada. Element positiu, Iniesta i Busquets han tornat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)