Editorial

L'EDITORIAL

El primer gran repte arriba a París

La classificació per a la final de la copa i la golejada a l'Alavés han reforçat la moral i la confiança del Barça

El Barça afronta avui al Parc dels Prínceps de París el primer gran repte de la temporada. Torna la Champions, i l'equip de Luis Enrique torna a París –un viatge molt recorrent en els últims anys a Europa– per veure's les cares amb un PSG que continua buscant fer-se un lloc entre els grans d'Europa. Malgrat els diners que hi ha invertit el xeic qatarià que n'és propietari, el PSG encara no ha pogut fer el salt endavant que volen els seus aficionats. I no només els seus aficionats. La ciutat de París fa molts anys que busca un lloc entre les grans capitals europees del futbol. La seva esperança és aquest PSG i eliminar el Barça seria fer un primer pas. No un pas definitiu, però sí un important primer pas.

El Barça i el PSG s'han trobat sovint a Europa aquestes últimes temporades, i els blaugrana sempre n'han sortit victoriosos. I evidentment, no volen que es trenqui la ratxa. Al PSG 2016/17 li ha costat arrencar, no és líder de la lliga francesa, però està en un bon moment de joc i de resultats. El seu entrenador, Unai Emery, és un vell conegut del Barça i no té precisament un bon bagatge de resultats contra els culers. Ara, però, Emery es mostra confiat que la seva sort canviï, ja que té un conjunt amb més potencial. El Barça, però, també arriba a París en un bon moment. La classificació per a la final de la copa i la golejada contra l'Alavés han reforçat la moral i la confiança de l'equip, que avui es posa a prova a París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)