Editorial

L'EDITORIAL

Un altre pas enrere del Barça Lassa

La imatge que va donar ahir el Barça no va ser la d'un equip que pugui aspirar a ser campió. Ni tan sols a arribar a la final

El Barça de bàsquet té quasi impossible acabar entre els quatre primers de la fase regular de la lliga ACB i tenir avantatge de pista en l'eliminatòria dels quarts de final del play-off. La derrota d'ahir al Palau Blaugrana contra l'Iberostar Tenerife tindrà serioses conseqüències per al Barça si en l'última jornada es produeixen els resultats que es poden esperar i que poden situar l'equip de Bartzokas en el sisè o el setè lloc de la classificació.

El Barça ocupava el quart lloc de la classificació quan va començar el partit contra l'equip de Tenerife. Una victòria l'hauria situat en el tercer lloc, que hauria pogut mantenir guanyant a la pista del Rio Natura. I hauria tingut avantatge de pista.

Des que va quedar eliminat en l'Eurolliga, el Barça havia millorat la seva situació en l'ACB i en les últimes jornades havia fet partits consistents contra equips de la zona baixa, havia guanyat bé l'Unicaja i havia perdut a València. Ahir, l'Iberostar va demostrar que el Barça actual de l'ACB no és gaire diferent del que ha donat una imatge lamentable en l'Eurolliga. Si ja era poc probable que fos capaç d'arribar a lluitar per guanyar la lliga, si a sobre ho ha de fer amb desavantatge de pista des de la primera eliminatòria, el repte és encara més complicat. La imatge que van donar ahir els blaugrana no va ser la d'un equip que pugui aspirar a ser campió. Ni tan sols a arribar a la final de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)