Opinió

No volem vampirs

Ni crec que Neymar vulgui tornar, ni crec que s’hagi penedit de res, ni crec que el PSG fos el seu últim destí

Quin cansament i que poques ganes de sentir parlar de qui havia de ser el millor jugador del món una vegada Messi volgués deixar de ser el rei. Sí, aquell que va venir al Barça perquè era on sempre havia desitjat jugar i perquè volia aprendre del millor. Aquell que amb el seu fitxatge va portar la polèmica ja des de el primer moment (com sempre, tema de diners). Aquell que sempre està envoltat d’una colla de vampirs (entre els quals destaca el seu propi pare) que li donen consells que els beneficien només a ells i no al mateix jugador. Aquell que ens ha denunciat perquè volia cobrar una prima sense haver complert el seu compromís.Ves per on, ara resulta que diuen que vol tornar al Barça i ens estem preguntant si ens agradaria... Doncs no.

Crec que les persones han de respondre pels seus actes, ja que són els que realment demostren l’estil de cadascú. Hi ha gent que comença a dir que s’ha de saber perdonar i no ser rancorós perquè torni el jugador. Doncs hi estem d’acord, en part. No hem de perpetuar la imatge que ens han fet mal o que ens han humiliat i hauríem de donar l’oportunitat a qui ens hagi fet mal perquè pugui demanar disculpes. Però, a part que el mal ja està fet, ens hem d’oblidar de tot? Hem de confiar cegament en aquesta persona? O potser seria millor perdonar però entendre que cadascú és com és i que potser a nosaltres aquesta persona no ens interessa o no ens convé? Si demanés perdó al barcelonisme i tragués la impresentable demanda contra el Barça, jo el perdonaria i li desitjaria, de nou, tot el millor, però lluny de casa nostra. Neymar i els seus vampirs són com són i semblen incapaços d’entendre el valor de les virtuts i de la cavallerositat. Ara en tornem a tenir un exemple: igual que va fer amb el Barça, l’entorn del jugador ja està enviant globus sonda amb l’objectiu de preparar la sortida del PSG, que està prenent una mica de la seva medicina. Això és l’única cosa bona de tot plegat. A veure si al final els diners no ho són tot.

Ni crec que Neymar vulgui tornar, ni crec que s’hagi penedit de res, ni crec que el PSG fos el seu últim destí. Sembla més un tràmit per anar allà on vol i on creu que li donaran molts diners i la Pilota d’Or. Si hagués après més de Messi, ara les coses serien diferents per a ell i ho tindria tot plegat, amb permís de l’argentí... (diners, fama, estima, respecte, admiració i reconeixement amb Pilota d’Or). Nosaltres, a guanyar el Chelsea i a gaudir del millor equip del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)