Editorial

L’EDITORIAL

L’Espanyol, perspectiva i expectatives

Ja fa algunes jornades que l’Espanyol no comunica cap ambició classificatòria i això mortifica i avorreix la grada del RCDE Stadium, que dirigeix els seus crits cap a qui troba més a mà, ja sigui Quique, Pau López o qui hagi de venir tot seguit. Però a partir d’una anàlisi reposada s’hauria de constatar que des que Chen Yansheng va agafar les regnes del club (gener del 2016), l’equip ha deixat de patir per la permanència i tant el curs passat com aquest acabarà amb un avantatge còmode respecte a la zona de descens. Una altra cosa són les expectatives del president xinès, enlluernat amb la Champions quan el club no té pressupost ni per anar a l’Europa League ni liquiditat per reforçar-se al gener tot i les reiterades peticions del tècnic, que al final es va haver de mossegar la llengua. En canvi, receptivitat a les ofertes pels jugadors propis, tota. Potser caldrà concloure que si l’horitzó és tenir un pressupost de 125 milions el 2020, no és pertinent exigir grans fites esportives abans. Així, redefinint les expectatives cap a nivells més realistes, les valoracions seran més ajustades.

Hi ha un altre factor que sembla que ha influït en el judici a l’equip, que és l’eclosió del Girona. Segur que veure l’equip de Machín al lloc somiat pels periquitos des de fa molts anys fa que la severitat en les crítiques s’accentuï.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)