Editorial

L’EDITORIAL

El valor de cinc copes que poden ser cinc doblets

El futbol s’emporta més del 95% dels 897 milions de pressupost del Barça, però si alguna cosa distingeix el club és la seva característica multiesportiva. Futbol a banda, quatre seccions professionals, bàsquet, futbol sala, handbol i hoquei sobre patins, fan del Barça el club d’Europa amb més presència i guardons en l’elit.

Hi ha moments en què el futbol s’ho menja tot i d’alguna manera és lògic, vist el que ingressa i gasta el club en el seu equip emblemàtic. Però aquesta temporada ja té un espai preeminent en la història del Barça poliesportiu. És tan poc habitual que els cinc equips professionals masculins (s’hi podria afegir el futbol femení) guanyin la copa que no havia passat mai. Són cinc copes i podrien ser cinc doblets si Svetislav Pesic i els seus jugadors completen un semestre gloriós guanyant l’ACB –repte majúscul– i Andreu Plaza, un cop alliberat l’equip de futbol sala del pes de quatre anys sense títols, aconsegueix la lliga.

Bartomeu concedeix un 9 a la temporada de l’equip de futbol. Sembla un punt de sobrevaloració, però convé per a l’autoestima del barcelonisme, sovint fatalista i tendent a no valorar prou tot el que no són Champions. Roma va deixar ferides, però els títols posteriors han estat medecina ben prescrita i les crostes ja haurien d’haver caigut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)