Opinió

El futur de la federació catalana

Animaria Ivan Carrillo a presentar-se, després de veure què té pensat per a la federació

Aviat se celebraran eleccions a la Federació Catalana de Futbol després que el president ha marxat abans de temps. Andreu Subies s’incorpora a nous projectes en la federació espanyola, segons es diu en el lloc web de la catalana. És a dir, té una proposta que li agrada més pels motius que sigui. Doncs res, que vagi molt bé, i li desitgem sort. Ara toca pensar en clau de present i futur i centrar-nos en tot el que encara s’ha de fer pel futbol català... que és moltíssim.

Sembla que les eleccions poden ser a finals de setembre o principis d’octubre. Esperem que no es jugui amb les dates i toqui l’1 d’octubre... Em semblaria poc encertat, poc o gens adequat. La federació té com a objectiu que el futbol català sigui un referent mundial de rendiment, qualitat i exemple de formació basada en el respecte i els valors que ens han de definir com a persones i esportistes. O això penso jo; potser he simplificat una mica, però em sembla que ens entenem molt bé. En altres paraules, no és banal el tema. Per desgràcia, sembla que la federació catalana a molta gent no li importa o simplement pensen que no és un organisme necessari. Doncs tot el contrari. La federació ens hauria de preocupar perquè és indispensable perquè el futbol que fem a Catalunya sigui respectat pel seu rendiment esportiu, la formació en valors i un exemple de bona gestió. Estic segur que el senyor Subies i la seva junta han fet tot el possible, hi han dedicat temps i els ho hem d’agrair molt. Però queda molt per fer, i potser cal incorporar noves idees, noves iniciatives i gent nova per tal d’actualitzar-nos i aconseguir els reptes esmentats. La combinació de l’experiència amb la força, motivació i actualització de gent nova es la fórmula ideal.

En aquest sentit m’agrada que gent de dintre i fora de l’actual junta es vulgui presentar. Això són bones notícies. Ivan Carrillo, president del Gavà, parla de la seva possible candidatura. Jo l’animaria a fer-ho, després de veure què té pensat per a la federació. Crec important que aparegui gent jove, amb projecte, equip i ganes per fer tot allò que encara no s’ha fet. M’agrada el to de cordialitat, respecte i reconeixement de Carrillo, quan parla de tot el que s’ha fet fins ara a la federació. L’esperit i la motivació adequats poden ajudar molt a aconseguir tot el que es proposi a curt, mitjà i llarg termini. Senyor Ivan Carrillo, no ho dubti i faci el pas, crec que té molt a fer per la nostra federació. Estic segur que guanyi qui guanyi la federació i el futbol català en sortiran reforçats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)