Opinió

Gràcies, president

Vostè, amb les coses bones i dolentes, va fer més gran el Barça més gran i més feliços a tots

Aquests dies hem acomiadat amb molt de dol el president Núñez. Ens ha deixat un dels presidents més importants de la història del Barça. De fet, segons la meva opinió, el president que va deixar preparats els fonaments perquè el Barça pogués continuar creixent i conquerint el món. Com tot president, va tenir també els seus moments dolents o equivocacions, com qualsevol persona amb responsabilitats. Però, i en això sí que no hi ha dubte, era un gran barcelonista i va posar el Barça a davant de qualsevol interès o situació. Per aquest motiu, tindrà sempre el meu reconeixement, respecte i gratitud.

Una de les coses que vam aprendre durant els anys de gestió del president Núñez va ser que el creixement del club havia de significar un creixement de patrimoni per garantir la seva independència i el seu present i futur. Molts reien i no li donaven importància, us convido a revisar hemeroteca. Encara ara i després de tant de temps hi ha presidenciables i gent del seu voltant que critiquen la seva gestió com si fos un temps negre del barcelonisme. Jo no dic que tot ho fes bé, és impossible, no hi ha ningú capaç d’això. Però sí que voldria fer-los una pregunta: Saben com està la situació econòmica i financera del Barça en l’actualitat? Espero que sí, perquè si és que no, ni es molestin a presentar-se, si us plau. Amb una mica d’idea de gestió econòmica i direcció empresarial, si ho analitzen detectaran que és evident que tenim un deute molt, massa important, i hem de començar a treballar en fórmules per tal de capgirar-lo. Per cert, jugar amb els números no és la manera. Ho dic per si algú té la temptació... ja m’enteneu. Doncs, el que vull dir és que en una part, el club pot donar resposta als seus compromisos financers o crediticis gràcies al patrimoni que hem fet en el temps i al qual el president Núñez tant de temps va dedicar. Per cert, el tema deute és una situació que hauríem d’intentar conèixer i el club hauria de ser una mica més transparent. D’aquesta manera seria més fàcil trobar solucions entre tots. Però això és un tema per a un altre article.

President, gestionar el Barça no és fàcil perquè no només parlem d’esport, economia o jugadors, parlem d’emocions i identitats diverses. Vostè, amb les coses bones i dolentes, va fer més gran el Barça més gran i més feliços a tots. Per tot això i molt més, gràcies president Núñez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)