Editorial

L’EDITORIAL

Un fluix i incert inici del mes de febrer

El Barça no va començar gens bé l’atapeït febrer en què té molts i grans objectius: classificar-se per a la final de la copa, superar els vuitens de final de la Champions i encarrilar la lliga. Aquest últim propòsit, el primer del nou mes, va topar ahir amb un València que es va emportar un empat del Camp Nou que fa que tant l’Atlético de Madrid com el Real Madrid tinguin avui ocasió de retallar diferències amb l’equip blaugrana. El Barça no va ser ahir el mateix del partit de copa contra el Sevilla i tot i que va ser capaç de neutralitzar el 0-2 amb què es van avançar els valencians, no va poder sumar els tres punts.

Més preocupant que el resultat i que el joc que en alguns moments va fer l’equip d’Ernesto Valverde són els problemes físics que va tenir Leo Messi durant el partit. L’astre argentí va fer dos gols, però quan va anar a la banda per unes molèsties, el Camp Nou va emmudir. Durant uns minuts, a la gent blaugrana li va deixar de preocupar el resultat del partit. Només patia per Messi. L’argentí va tornar al terreny de joc però un cop acabat el matx el Barça va informar que tenia unes molèsties i que avui en sabríem l’abast. Tots pendents de Messi. Avui sabrem com haurà d’afrontar el Barça els propers reptes, començant pel Real Madrid, dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)