Opinió

Carnet de soci animal?

M’haureu de perdonar, però no tinc cap més remei que autoreferenciar-me. Fa un any vaig escriure en aquest mateix diari un article que vaig titular “Manifest per un partit a Montilivi amb públic exclusivament animal”. En aquella columna especulava sobre la possibilitat que algun dia a l’estadi no hi anéssim els homínids i que, en canvi, omplissin les localitats els animals de companyia. Me’n reia de les campanyes del club i el patrocinador en què se’ns definia com el primer club pet friendly de la història (sic). Quin tip de riure, eh? Doncs resulta que ara han iniciat una campanya del Carnet de soci animal, personalitzat amb la foto del pelut o plumífer! Les bèsties rebran també un obsequi de benvinguda, descomptes en productes oficials i la participació en l’esdeveniment anual de peluts a Montilivi.

Ens queda molt poc temps perquè un dia s’inventin partits on deixin que els socis hi vagin acompanyats dels seus lloros, gats, gossos, conills, porcs vietnamites, tortugues, serps i iguanes. Entre això, kiss cams, dance cams, collonades cams i ves a saber què més, ens estan empenyent a la revolta. Volem anar tranquils a l’estadi! Cal obrir un cisma innecessari amb tot això, ara que les coses van tan bé? Pensar que jo, fa just un any, me’n cardava, i ja ho veuen, ja són aquí. L’enemic és molt llest, el tenim a les portes de les muralles i amaga les seves pretensions, que no són altres que entrar al temple. Pet haters, unim-nos. No passaran!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)