Editorial

L'EDITORIAL

El soci del Barça ho ha deixat ben clar

El 72,36% dels 37.535 socis del Barça que ahir van anar a votar, van dir sí al projecte de reforma del Camp Nou i el seu entorn. Aquest resultat, en un entorn de votació Barça, deixa poc espai per a l'especulació: la junta directiva ha aconseguit un èxit rotund i pot engegar aquest procés que donarà al club noves perspectives de futur.

Els socis han entès, més que no pas algun dels sectors crítics de l'entorn, que ahir es votava una idea més que no pas un projecte arquitectònic al detall. Una idea que descriu unes pautes i acota un pressupost de màxims que no es pot superar. Una idea que ha de portar el Barça a competir amb els principals clubs del món en igualtat de condicions patrimonials.

El Barça no podia continuar jugant en un estadi superat pels anys i un Palau directament fora de la llei i, el que encara seria pitjor, no podia donar l'esquena a les necessitats dels pròxims anys.

La junta directiva de Bartomeu va dir que no es prendria el resultat del referèndum com un plebiscit. En tot cas, el resultat li dóna marge i força per afrontar els dos anys que li queden de mandat i donar resposta a la situació del club que, a causa d'alguns errors propis i gràcies a les ganes de fer mal d'altres, és ara delicada i té diversos fronts oberts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)