Editorial

L'EDITORIAL

El Barça necessita oblidar

Quin final de temporada més feixuc, el del Barça. La matemàtica és tossuda, però el que es va veure ahir contra el Getafe no deixa lloc a l'esperança: la lliga, la temporada, s'ha acabat. Els homes de Martino es van mostrar infinitament superiors, només faltaria, a un equip que necessitava els punts per aferrar-se a la categoria. Fa temps que entre els blaugrana la superioritat no és sinònim de punteria, i ja és costum que vagi acompanyada d'una desatenció defensiva (que no sempre vol dir de la defensa) que deixa la victòria a les mans de l'atzar. No hi ha la concentració necessària, l'actitud no és l'adequada i el resultat és decebedor.

No és casualitat que després del partit, i encara amb dues jornades de lliga per disputar-se, tot el Barça parlés, bàsicament, de la temporada que ve. No n'hi ha més. Els jugadors feien autocrítica, l'entrenador es confessava incapaç de demanar la continuïtat i la direcció tècnica parlava de reunions i decisions.

Aquest any, després d'un inici millor del que es preveia per les circumstàncies, el Barça ha acabat deixant-ho tot per desitjar. Calen canvis. Però aquest equip no és fruit de l'atzar i requereix una regeneració tan fina com fi és el joc que vol presentar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)