Opinió

Joc directe

Sigui com sigui, no ho pot fiar tot al rendiment esportiu immediat

El mateix joc directe que ha de desenvolupar l'equip diumenge al Bernabéu, és el que exhibeix el nou propietari del club en les seves primeres operacions. En poc més d'una setmana esbandeix gairebé tot el consell d'administració, fitxa dos jugadors i compra la totalitat dels drets de Caicedo. Cedeix Thievy, Raíllo i Bardi. S'ha tret de la màniga un patrocinador per a la samarreta per al partit al camp del Real Madrid... I tot, sense despentinar-se. Cert és que la feina bruta de les operacions esportives són el darrer llegat del gran Òscar Perarnau, però la diligència econòmica amb què actua Chen Yansheng, contrasta, i molt, amb la precarietat que frenava moltes de les operacions que pretenia fer el club fins ara i que poques vegades acabava tancant.

Endavant amb el nou estil del club. Directe, ras, sense subterfugis i, a més, detallant els costos de les operacions que es fan. Perfecte! I segur que encara hi haurà més fitxatges i que esportivament el club anirà cap amunt.

Però, on són els referents de l'espanyolisme que connecten amb la graderia? Avui dia no hi ha un Tamudo, un Sergio García, un Collet, un Perarnau o un Pochettino cap a qui girar-se per aplaudir-lo o per xiular-lo... No hi ha cap referent clar al club prou visible. Galca encara està massa tendre per ser-ho...

I aquí és on se'm genera un dubte. O ja és això el que vol Chen, escombrar el passat i aparèixer com un líder xinés clàssic, ell sol davant el poble, o bé encara està en fase de selecció dels nous referents.

Sigui com sigui, no ho pot fiar tot al rendiment esportiu immediat. Si les coses no rutllen en les properes jornades, si l'equip entra en zona de descens o si el joc, en lloc de millorar, segueix erràtic, la gent no tindrà on mirar més que cap a la nova llotja, i allí, el que hi veuran és un grup de xinesos amb cara de no entendre res i amb més diners que experiència per redreçar una situació de crisi.

Penso que cal ser també hàbil i ràpid triant aquells noms d'il·lustres periquitos que han de formar part de la directiva i ocupar també els llocs clau de la parcel·la esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)