Opinió

Un gol a la Bombonera

Hollande va fer un gol a porteria buida a la Bombonera, però va xutar molt bé

Els caps d'estat quan viatgen pel món tenen molt difícil evitar algun gest populista. Saben que fer alguna cosa inesperada els proporcionarà minuts gratis de televisió i els presentarà amb una imatge amable davant el públic local. Una mostra clara, aquesta setmana, l'hem tingut amb la visita del president de la República Francesa, François Hollande, a l'Argentina. Enmig d'una agenda curulla d'actes encara ha trobat el moment per acostar-se a la Bombonera de Buenos Aires, el llegendari estadi del Boca Juniors i fer-hi un gol. L'acompanyaven David Trezeguet i Omar da Fonseca, dos exjugadors que feien la relació entre els dos països, però que curiosament van provocar una certa polèmica.

Trezeguet té les dues nacionalitats, la francesa i l'argentina, perquè els

seus pares eren argentins. Però al seu país d'origen només ha jugat amb el River Plate, l'arxienemic del Boca. La seua presència a la Bombonera no va agradar ni als uns ni als altres. Això sí, Trezeguet ja es va cuidar de no agafar la samarreta del Boca que es va oferir a Hollande amb el seu nom i el número 10 a l'esquena. Ell li va regalar la de la selecció nacional. La polèmica, però, va arribar amb el gol.

Hollande va demanar de xutar un baló contra una de les porteries, però ningú no havia previst la presència d'un porter. I no hi havia ningú vestit de curt. Així que el president francès va fer gol a porteria buida, fet que ha estat objecte de tot de bromes als dos països. Bromes, he de dir, un pèl injustes.

He vist el vídeo i Hollande xuta molt bé. Ho fa des d'una mica més enrere del punt de penal i dóna un efecte al baló que el fa entrar arran del pal esquerre, molt ajustat. Sincerament, no sé si un porter normalet hauria aturat aquest xut presidencial, però segur que la meua opinió no compta gens contra les ganes de polemitzar d'alguns.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)